ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Με ένα τηλέφωνο άμεσα κοντά σας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

από

15

ευρώ

Συντηρήσεις αποχετεύσεων

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Τα περισσότερα παράσιτα και έντομα, προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε περιβάλλον και είναι πολύ ανθεκτικά. Δεν παίζει ρόλο πλέον η υγιεινή του χώρου, αφού τα έχουμε βρει ακόμα και στα πιο καθαρά σπίτια. Κατσαρίδες, ποντίκια και αρουραίοι δεν έχουν κανέναν τέτοιο ενδοιασμό. ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ για ποντίκια, κατσαρίδες, κοριοί και ψύλλοι, κουνούπια και μυρμήγκια. Πολύ συχνά εισβάλλουν σε χώρους οικιακούς ή επαγγελματικούς και δημιουργούν μεγάλη ενόχληση. Επιπλέον, μολύνουν τους χώρους και τους γεμίζουν βακτήρια, μικρόβια και αλλεργιογόνα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Στο σπίτι, συνήθως εμφανίζονται στην κουζίνα και το μπάνιο. Αυτό σίγουρα συμβαίνει γιατί αναζητούν τροφή, ζεστασιά και νερό. Οι κοριοί και οι ψύλλοι είναι τα έντομα που θα συναντήσουμε συχνότερα στα στρώματα και τους σκελετούς των κρεβατιών, σε μαξιλάρια και καναπέδες ή πάνω σε χαλιά και κουρτίνες. Δεν αποκλείεται όμως το ενδεχόμενο να έχουν φωλιάσει μέσα στο δάπεδο, σε μια γωνιά του σπιτιού ακόμα και στο ταβάνι.

Η ανεκτικότητα και αντοχή τους δεν έχει να κάνει μόνο με το περιβάλλον. Τα πιο πολλά παράσιτα αντέχουν και αντιστέκονται στα περισσότερα εντομοκτόνα φάρμακα. Αν μολυνθείτε από κάποιο έντομο ή παράσιτο πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθείτε στους ειδικούς για να σας δώσουν λύση. Καθώς τα περισσότερα από αυτά αναπαράγονται με ταχείς ρυθμούς δεν πρέπει να αφήνετε τον χρόνο να τρέχει. Προστατεύστε τον εαυτό σας και την υγεία των συγκατοίκων ή συνεργατών σας. Τα έντομα και τα παράσιτα είναι φορείς διαφόρων μικροβίων και μεταδίδουν ασθένειες που κάποιες από αυτές καταλήγουν ακόμη και στο θάνατο. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ αρκετές δεκαετίες. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και εμπειρία που απαιτείται ώστε να καταπολεμήσουμε οριστικά ότι και αν έχει εισβάλλει στον χώρο σας. Με προϊόντα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δε διατρέχουν κανένα κίνδυνο άνθρωποι, ζώα και περιβάλλον. Κάθε απολύμανση συνοδεύεται από το δικό της πιστοποιητικό.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες είναι παράσιτα με αποκρουστική όψη. Είναι απολύτως βέβαιο ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού δεν τις συμπαθεί. Εκτός από αυτό όμως, είναι φορείς πολλών παθογόνων οργανισμών που προκαλούν σοβαρότατες ασθένειες στον άνθρωπο. Οι κατσαρίδες είναι υπεύθυνες για γαστρεντερίτιδες, σαλμονέλες κτλ. Επιβιώνουν με κάθε καιρό και σε κάθε περιβάλλον. Επίσης, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στα περισσότερα σκευάσματα και ερασιτεχνικά προϊόντα απεντόμωσης. Είναι νυχτόβια παράσιτα αλλά αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τις συναντούμε την ημέρα και καθ όλη τη διάρκεια αυτής. Επίσης, λάβετε υπ όψιν σας ότι από τη στιγμή που θα δείτε μία, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχετε στο σπίτι σας ή στην δουλειά σας μια ολόκληρη φωλιά. Οι κατσαρίδες χρειάζονται τροφή, υγρασία και ζέστη για να αναπαραχθούν. Οπότε είναι πολύ συνηθισμένη κατάσταση να έχουν φωλιάσει οπουδήποτε υπάρχει στο χώρο οικιακή συσκευή. Οι τεχνικοί μας πολύ συχνά τις βρίσκουν μέσα ή κάτω από αυτές.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Για την πλήρη εξολόθρευση των κατσαρίδων και των αυγών τους, δεν έχετε άλλη επιλογή. Η εταιρεία μας πάντα πρωτοπόρα και με μεγάλη υπευθυνότητα σας προσφέρει απολύμανση για κατσαρίδες υψηλού επιπέδου. Χωρίς εσείς να ταλαιπωρηθείτε στο ελάχιστο, οι κατσαρίδες θα εξαφανιστούν. Αυτό σας το εγγυόμαστε. Αρχικά οι τεχνικοί μας θα έρθουν στο χώρο σας και θα πραγματοποιήσουν παρασιτολογικό έλεγχο. Αφού διαπιστώσουν το μέγεθος της μόλυνσης και εντοπίσουν τις εστίες τους, σε συνεννόηση με τον γεωπόνο μας, θα σχεδιάσουν την απολύμανση για κατσαρίδες. Συνήθως, η εφαρμογή της απολύμανσης λαμβάνει χώρα τόσο στον εσωτερικό χώρο που παρουσιάζει το πρόβλημα, όσο και στον εξωτερικό. Φρεάτια, σιφόνια, βόθροι και αποχετεύσεις αντιμετωπίζονται με ειδικά καπνιστικά σκευάσματα. Σε όλους τους υπόλοιπους χώρους εφαρμόζουμε ειδικό κατσαριδοκτόνο σε μορφή τζελ το οποίο το τρώνε οι κατσαρίδες και κανιβαλίζονται. Δηλαδή τρώνε η μία την άλλη και εσείς απαλλάσσεστε από αυτές για πάντα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Σίγουρα πιστεύετε κι εσείς ότι τα μικρά μυρμήγκια είναι αθώα αλλά μπορεί να προκύψουν στιγμές που θα γίνουν πολύ ενοχλητικά σε κάθε άνθρωπο. Φανταστείτε τα να τριγυρνάνε γύρω από τα τρόφιμα και να μπαινοβγαίνουν μέσα σε βάζα, συρτάρια και ντουλάπια. Τα μυρμήγκια όταν εισβάλλουν σε κάποιο χώρο, εγκαθίστανται κατά χιλιάδες επειδή συνηθίζουν να φτιάχνουν πάρα πολύ μεγάλες αποικίες. Αν το έδαφος είναι κατάλληλο, αν υπάρχει νερό, τροφή και το κατάλληλο κλίμα, σίγουρα θα δημιουργήσουν μία αποικία. Η φωλιά των μυρμηγκιών είναι δομημένη με τρόπο που μοιάζει πολύ με την ανθρώπινη κοινωνία. Αποτελείται από τη βασίλισσά της, (κάποιες φορές είναι περισσότερες από μία), τα αρσενικά και τα θηλυκά ενήλικα, τα αυγά και τις προνύμφες. Τα ενήλικα μυρμήγκια δουλεύουν πολύ σκληρά και είναι υπεύθυνα για την ανίχνευση της τροφής. Τη βασίλισσά τους την έχουν πολύ καλά κρυμμένη μέσα στην αποικία τους.

Υπάρχουν πολλά εντομοκτόνα σκευάσματα για την καταπολέμηση των μυρμηγκιών στο εμπόριο. Όμως δεν είναι ούτε τόσο ασφαλή ούτε αποτελεσματικά. Αν κάποια στιγμή αντιμετωπίσετε πρόβλημα με μυρμήγκια στο χώρο σας, καλύτερα να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία απολυμάνσεων. Η εταιρεία μας είναι σίγουρα μια καλή λύση. Οι τεχνικοί μας θα εξοντώσουν την αποικία με μεγάλη ευκολία αφού διαθέτουν τεράστια πείρα στην απολύμανση για μυρμήγκια. Ο ψεκασμός σε συνδυασμό με την τοποθέτηση τζελ θα σας λύσουν το πρόβλημα χωρίς εσείς να αγχωθείτε και να μπείτε σε καμία ταλαιπωρία. Στόχος μας είναι να εξοντωθούν όλα τα μυρμήγκια της αποικίας. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα και γρήγορα εφόσον όλα τα προϊόντα μας είναι από τα ισχυρότερα που κυκλοφορούν στην αγορά. Τα σκευάσματά για απολύμανση για μυρμήγκια έχουν την ιδιότητα να προσελκύουν και να τα ξεγελούν, καθώς παραπέμπουν σε μια πολύ δελεαστική τροφή.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Μιλώντας για κουνούπια, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος που να μην μπορεί εύκολα να τα αναγνωρίσει. Είναι μικρά δίπτερα έντομα και διαθέτουν μια μακριά σαν καρφίτσα μύτη. Στον πλανήτη μας, υπάρχουν περίπου 3.500 είδη. Τα κουνούπια γίνονται πολύ ενοχλητικά στον κάθε ένα από εμάς. Δεν είναι λίγες οι φορές που χάνουμε ως και τον ύπνο μας εξαιτίας τους ή έχουμε εκνευρισμό από τη διαρκή φαγούρα που μας προκαλούν τα τσιμπήματά τους. Εκτός όμως από αυτά, πολλά είναι και επικίνδυνα για την υγεία μας. Αναλόγως πάντα με το είδος τους μπορούν να μεταφέρουν σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή μας ασθένειες όπως ελονοσία, εγκεφαλίτιδα, κίτρινο πυρετό, δάγκειο πυρετό, ή τον πυρετό του δυτικού Νείλου. Τα κουνούπια επιλέγουν να κατοικήσουν και να ευδοκιμήσουν σε κάποιο μέρος όταν αυτό τους προσφέρει ζέστη και υγρασία. Τα αρσενικά κουνούπια τρέφονται με νέκταρ και γύρη ενώ μόνο τα θηλυκά με αίμα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τι μπορείτε να κάνετε προκειμένου να μην έχετε μεγάλο πρόβλημα; Αποφύγετε να ποτίζετε φυτά και καλλιέργειες τη νύχτα. Είναι σίγουρα καλύτερα να γίνεται το πότισμα το πρωί αφού τα κουνούπια είναι συνήθως ενεργά από το απόγευμα και μετά. Επίσης, φροντίστε ώστε να μην υπάρχουν καθόλου στάσιμα νερά στους χώρους σας. Σκεφθείτε ότι ακόμα και μια λακκούβα που έχει γεμίσει με νερό της βροχής, μπορεί να τα φέρει κοντά σας. Αν έχετε σπασμένους σωλήνες επίσης καλό είναι να επισκευαστούν και αυτοί. Εκτός όμως από την αποφυγή στάσιμων και λιμναζόντων υδάτων χρειάζεται να εφαρμόζεται τακτικά και επαγγελματική απολύμανση για κουνούπια. Συνιστάται να ξεκινάει γύρω στα τέλη Μαΐου και να γίνεται κάθε 20 με 25 ημέρες κατά τους μήνες του καλοκαιριού. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολύμανση για κουνούπια με σκευάσματα άοσμα και απολύτως ασφαλή και ακίνδυνα. Ο στόχος μας είναι η μείωση του πληθυσμού των κουνουπιών και αυτό το πετυχαίνουμε 100%.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Οι κοριοί είναι από τα είδη των εντόμων που τρέφονται με ανθρώπινο αίμα. Αυτό γίνεται συνήθως τη νύχτα. Τα τσιμπήματά τους δεν είναι αθώα καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Πολλές φορές προκαλούν εκτός από τα δερματικά εξανθήματα που συνοδεύονται από έντονη φαγούρα, αλλεργικά συμπτώματα. Επίσης σε κάποιους ανθρώπους προκαλούν κόπωση ή ανεβάζουν πυρετό. Τα δαγκώματα των κοριών εμφανίζονται πάνω στο δέρμα σαν σε μια διαδοχική γραμμή. Οι κοριοί δεν πετάνε αλλά μπορούν να σκαρφαλώνουν. Ο βιολογικός τους κύκλος περιλαμβάνει τέσσερα στάδια που είναι εκτός από τους ενήλικους, τα αυγά, οι προνύμφες και οι νύμφες. Διαδίδονται καθώς μεταφέρονται μέσα σε προσωπικά αντικείμενα όπως, ρούχα, τσάντες, βαλίτσες ακόμα και από τη μεταφορά επίπλων. Φωλιάζουν σε κρυφά σημεία όπως ανάμεσα στις ραφές των στρωμάτων, σε ταπετσαρίες και σε ρωγμές τοίχων, μέσα σε κορνίζες κάδρων, μέσα σε πρίζες, γενικά οπουδήποτε.

Η εταιρεία μας, με έναν απλό παρασιτολογικό έλεγχο μπορεί να διαπιστώσει αν έχετε μολυνθεί από κοριούς. Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απαιτούνται ώστε να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε. Οι κοριοί πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς και αν τυχόν διαπιστωθούν δεν πρέπει να τους αφήνετε. Οι θηλυκοί κοριοί γεννούν ο καθένας από 200 έως 500 αυγά κατά τη διάρκεια της ζωής τους, που είναι περίπου ένα έτος. Εμείς, με την απολύμανση για κοριούς θα εξοντώσουμε, όχι μόνο τα ενήλικα παράσιτα, αλλά και όλα τα αυγά τους. Οι ψεκασμοί με αποτελεσματικά προϊόντα θα καθαρίσουν το χώρο σας χωρίς εσείς να ταλαιπωρηθείτε στο ελάχιστο. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για απολύμανση για κοριούς, εκτός από αποτελεσματικά είναι και εντελώς ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας λύσουμε κάθε απορία ακόμα και εάν έχετε απλώς υπόνοιες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Οι ψύλλοι είναι όπως και οι κοριοί, είναι έντομα που τρέφονται με το αίμα των θηλαστικών και των πτηνών. Είναι μικροί, έχουν χρώμα καφέ και δεν πετάνε αλλά πολύ μεγάλα άλματα. Μετακινούνται πάρα πολύ γρήγορα στο τρίχωμα ή κάτω από τα ρούχα του ξενιστή τους. Ξενιστές για τους ψύλλους συνήθως είναι οι γάτες, οι σκύλοι και οι άνθρωποι. Ο ψύλλοι γενικά ενοχλούν τους ανθρώπους όταν δεν υπάρχουν άλλοι προτιμώμενοι ξενιστές όπως γάτες και σκύλοι ή πτηνά. Ο βιολογικός κύκλος  του ψύλλου αποτελείται από τέσσερα στάδια, το αυγό, τη προνύμφη, τη νύμφη και τον ενήλικο ψύλλο. Αυτός ο κύκλος ολοκληρώνεται κυρίως μέσα στο περιβάλλον του ξενιστή. Η  παραγωγή των αυγών τους κυμαίνεται από 4 μέχρι 20 αυγά την ημέρα με συνολική παραγωγή που φτάνει τα 250-300 καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής ενός ψύλλου. Οι ψύλλοι συνήθως αφήνουν τα αυγά τους επάνω σε χαλιά, σε στρώματα, καλύμματα, κλινοσκεπάσματα, ρούχα κτλ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Αν δεν υπάρχει ξενιστής στο χώρο οι ενήλικες ψύλλοι αλλά και τα αυγά τους παραμένουν σε αδράνεια. Σε αυτή την κατάσταση μπορούν να είναι παραπάνω από δύο χρόνια. Ξυπνάνε και δρουν ξανά όταν εμφανιστεί κάποιος καινούριος ξενιστής. Οι ψύλλοι τσιμπάνε ολόκληρο το 24ωρο ενώ τα τσιμπήματά τους σε αρκετούς από εμάς επιφέρουν πόνο. Άρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουν γρήγορα αντιληπτοί. Δεδομένου ότι οι ψύλλοι πολλαπλασιάζονται πάρα πολύ γρήγορα και με γεωμετρική πρόοδο, αν εισέλθουν σε κάποιο χώρο πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Αν χρειάζεστε απολύμανση για ψύλλους, μην αγχωθείτε και καλέστε μας. Οι τεχνικοί των συνεργείων μας, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα θα σας απαλλάξουν οριστικά. Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία που χρειάζεται μια απολύμανση για ψύλλους. Όλα τα προϊόντα μας είναι άοσμα, δε λεκιάζουν και δεν διατρέχετε κανένα απολύτως κίνδυνο ούτε εσείς ούτε τα μικρά σας ζωάκια.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί όταν εισχωρήσουν σε κάποιο χώρο. Τα τελευταία χρόνια λόγω των υψηλών επιπέδων ατμοσφαιρικής ρύπανσης, τρωκτικά συναντάμε εκτός από την επαρχεία και στις μεγάλες πόλεις. Εισβάλλουν μέσα σε σπίτια, καταστήματα και επιχειρήσεις, εργοστάσια, εστιατόρια, αποθήκες, οπουδήποτε… Τα ποντίκια είναι επικίνδυνα για πάρα πολλά πράγματα. Εξαιτίας τους καιροφυλακτούν σοβαροί κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία. Με το σώμα τους, τα ούρα, τα περιττώματα και την ουρά τους, μεταφέρουν πολλά μικρόβια υπεύθυνα για σοβαρές ασθένειες. Επίσης, διατρέχει κίνδυνο και η κατάσταση των κτιρίων. Τα τρωκτικά διαθέτουν πολύ κοφτερά δόντια ικανά να μασήσουν τα πάντα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν καταστρέψει καλώδια σε πίνακες ηλεκτροδότησης και έχει προκληθεί πυρκαγιά. Τέλος, κάνουν πολλές καταστροφές σε τρόφιμα, καλλιέργειες και σοδειές. Ευτυχώς μπορούν να γίνουν εύκολα και σχετικά γρήγορα αντιληπτά. Συνηθίζουν να αφοδεύουν ταυτόχρονα με τη σίτιση.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Αυτά τα σημάδια είναι ευδιάκριτα και έχουν συγκεκριμένη μορφή και σχήμα. Μοιάζουν με κόκκους ρυζιού που έχουν χρώμα καφέ ή μαύρο. Ωστόσο, αν αντιληφθείτε τα σημάδια θα πρέπει να λάβετε μέτρα γρήγορα. Ο λόγος είναι ότι αν το αφήσετε μέσα σε λίγο χρόνο θα αποκτήσετε πολλά περισσότερα. Καλέστε μας να σας βοηθήσουμε να τα ξεφορτωθείτε. Έχουμε την εμπειρία, την ικανότητα και υπερσύγχρονα σκευάσματα ώστε να σας απαλλάξουμε οριστικά από την ανεπιθύμητη παρουσία τους. Εξυπηρετούμε εκτός από τα νοικοκυριά κάθε κτίριο, εταιρεία και υπηρεσία. Αναλαμβάνουμε απολύμανση για ποντίκια σε σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια κτλ. Οι απολυμαντές μας, αφού ελέγξουν τους χώρους σας θα τοποθετήσουν δολωματικούς σταθμούς, καθώς και ειδικές παγίδες με κόλλα. Τα ποντίκια παγιδεύονται σε ελάχιστο χρόνο και εξοντώνονται χωρίς να -αφήσουν ίχνος πουθενά. Κάθε απολύμανση για ποντίκια συνοδεύεται με το ανάλογο πιστοποιητικό όπως ζητείται ιδιαίτερα από όλες τις υγειονομικές υπηρεσίες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Η διασπορά της νέας ασθένειας covid-19, είναι ταχύτατη και έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πρόκειται για έναν καινούριο ιό ο οποίος σχετίζεται και προσβάλλει το ανθρώπινο αναπνευστικό σύστημα. Η μετάδοσή του όπως συμβαίνει σε κάθε ιό, γίνεται κυρίως μέσω του αναπνευστικού με σταγονίδια από το βήχα, την ομιλία και το φτέρνισμα. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όλοι μας. Έτσι θα προστατέψουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας και τους οικείους μας, αλλά και τις ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας. Οι οδηγίες που μας έχουν δοθεί από την επιστημονική κοινότητα, κάνουν λόγο για πολύ καλή συχνή υγιεινή των χεριών, τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας και σωστή απολύμανση σε κάθε χώρο ιδιαίτερα σε όσους παρουσιάζουν υψηλό συνωστισμό. Η απολύμανση για κορονοϊό είναι μια απαραίτητη διαδικασία η οποία πρέπει να εφαρμόζεται συχνά. Με την εφαρμογή της, καταπολεμώνται και εξοντώνονται σε μεγάλο βαθμό ιοί, βακτήρια και μικρόβια.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Στις μέρες μας, αντιλαμβάνεστε ότι η απολύμανση για κορωνοϊό είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ. Καθημερινά αγγίζουμε πάρα πολλά πράγματα τόσο στο σπίτι μας όσο και στην εργασία μας. Επίσης, πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η πιθανότητα να νοσήσουμε βρίσκεται παντού. Σε σχολεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, καταστήματα, γυμναστήρια, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ κτλ. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις και μικροβιοκτονίες υψηλής ποιότητας σε οποιονδήποτε χώρο. Μας διακρίνει οικολογική συνείδηση και ευαισθησία γι αυτό χρησιμοποιούμε σκευάσματα 100% ασφαλή για τη δημόσια υγεία, τα ζώα και το περιβάλλον. Όλα μας τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Επίσης κάθε εφαρμογή απολύμανσης, συνοδεύεται από το ανάλογο πιστοποιητικό υπογεγραμμένο από τους επιστήμονες συνεργάτες μας. Είναι καθήκον μας να τηρήσουμε πιστά όλα τα μέτρα ώστε να θωρακίσουμε την υγεία μας.