ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Με ένα τηλέφωνο άμεσα κοντά σας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

από

15

ευρώ

Συντηρήσεις αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ. Πραγματοποιούμε αποφράξεις σε όλες τις αποχετεύσεις, σε όλους τους χώρους και τα κτίρια. Αντιμετωπίζουμε αποχετευτικά προβλήματα, βουλώματα οποιασδήποτε δυσκολίας. Διαθέτουμε εμπειρία πολλών ετών, τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό. Προσφέρουμε συμβόλαια συντήρησης όλων των αποχετευτικών δικτύων οικιών και επιχειρήσεων. Παρέχουμε υπηρεσίες άντλησης υδάτων με ισχυρές αντλίες και επεμβαίνουμε ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Το τεχνικό μας προσωπικό είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο ώστε να ξέρει πολύ καλά πως να επιλύσει τις προβληματικές καταστάσεις μεγάλης δυσκολίας σε όλο το αποχετευτικό σας δίκτυο. Ξεβουλώνουμε τουαλέτες, κουζίνες, υδρορροές, σιφώνια, φρεάτια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Είμαστε στη διάθεσή σας ημέρα και νύχτα.

7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα.

ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ

Κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού γνωρίζει την απογοήτευση μιας βουλωμένης αποχέτευσης ή φραγμένου σωλήνα. Οι παραδοσιακές μέθοδοι μπορεί μερικές φορές να υπολείπονται, αφήνοντάς σας με επαναλαμβανόμενα βουλώματα. Η υδροβολή είναι μια επαναστατική λύση που υπόσχεται όχι απλώς να αποφράξει αλλά και να καθαρίσει σχολαστικά τους σωλήνες σας. 

Ο μηχανισμός υδροβολής με πιεστικό, που συχνά αναφέρεται απλώς ως “hydro jet”, είναι μια μέθοδος καθαρισμού και αποφράξεως σωλήνων και συστημάτων αποχέτευσης. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους που μπορεί να χρησιμοποιούν ατσαλίνα ή χημικά, η υδροβολή χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης για να καθαρίσει τα μπλοκαρίσματα και να καθαρίσει το εσωτερικό των σωλήνων. Οι βασικότερες ωφέλειες του συτήματος υδροβολής είναι:

 • Αποδοτικότητα : Η υδροβολή μπορεί να καθαρίσει όχι μόνο τα φράγματα, αλλά και τα συσσωρευμένα υπολείμματα, λίπη, ακόμη και ρίζες δέντρων.
 • Περιβάλλον : Δεν βασίζεται σε επιβλαβείς χημικές ουσίες, καθιστώντας το φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές για τους σωλήνες σας.
 • Ευελιξία : Κατάλληλο τόσο για κατοικίες όσο και για εμπορικές ιδιοκτησίες, το πισετικό υδροβολής μπορεί να αντιμετωπίσει μικρής και μεγάλης κλίμακας μπλοκαρίσματα.

Πώς λειτουργεί ο μηχανισμός

 • Η διαδικασία: Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας, θα εισάγει έναν εύκαμπτο σωλήνα στην προσβεβλημένη αποχέτευση. Ο σωλήνας αυτός είναι συνδεδεμένος με μια δεξαμενή νερού και μια μηχανή υψηλής πίεσης στο εξοπλισμένο μας όχημα. Στη συνέχεια, το νερό διοχετεύεται μέσα στους σωλήνες, διασπώντας τυχόν εμπόδια και καθαρίζοντας τα τοιχώματα του σωλήνα.
 • Επίπεδα πίεσης : Η πίεση μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τη σοβαρότητα της απόφραξης, τον τύπο των υπολειμμάτων αλλά και την παλαιότητα των σωληνώσεων. Ο εξειδικευμένος μας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.
 • Επιθεώρηση κάμερας: Υπάρχει η δυνατότητα, πριν ή/και μετά τη διαδικασία υδροβολής, μια κάμερα αποχέτευσης να εισαχθεί στους σωλήνες για να επιθεωρηθεί η απόφραξη και να επιβεβαιωθεί ο λεπτομερής καθαρισμός.

Δε συνιστούμε τη χρήση χημικών διότι μπορεί να κάνουν ζημιά στις σωληνώσεις λόγω τοξικών και καυστικών ουσιών. Με τον δικό μας εξοπλισμό δε βλάπτουμε τις σωληνώσεις και τις αποφράζουμε άμεσα χωρίς αναστάτωση στον χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος κάμερας που χρησιμοποιείται για επιθεωρήσεις γραμμών αποχέτευσης και ονομάζεται κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης ή απόφραξη με κάμερα.
Αυτή είναι μια μικροσκοπική, εύκαμπτη κάμερα που έχει κατασκευαστεί ειδικά για να μπαίνει σε γραμμές αποχέτευσης και σωλήνες για να επιτρέπει την εξέταση των σωλήνων αποχέτευσης ή των γραμμών που βρίσκονται κάτω από σπίτια, κτίρια ή δρόμους.

Αυτές οι κάμερες χρησιμοποιούνται για την ακριβή εικόνα του τι υπάρχει μέσα στους σωλήνες, ώστε οι τεχνικοί μας να μπορούν να ελέγχουν για τυχόν προβλήματα. Οι κάμερες σωλήνων αποχέτευσης είναι μια αρκετά νέα τεχνολογία που είναι ιδανική για χρήση για τον εντοπισμό ακόμη και των πιο μικροσκοπικών προβλημάτων με ακρίβεια.

Εξαιτίας αυτού, οι υδραυλικοί δεν χρειάζεται να σκάβουν περιοχές που μπορεί να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιές. Οι κάμερες επιθεώρησης αποχέτευσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό διαφορετικών προβλημάτων στους σωλήνες και τις αποχετεύσεις σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για τα πιο συνηθισμένα προβλήματα αποχέτευσης που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες.

Οι πιο συνηθισμένοι τύποι προβλημάτων αποχέτευσης
Οι σωλήνες αποχέτευσης μπορεί να είναι σε απόκρυφα μέρη του σπιτιού σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι επιρρεπείς σε ζημιές. Παρακάτω μάθετε τα πιο συχνά και κοινά προβλήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τους σωλήνες αποχέτευσης, τα οποία μπορούν να εντοπιστούν μέσω της επιθεώρησης της κάμερας αποχέτευσης:
 

 • Ρίζες δέντρων: Εάν έχετε πολλά δέντρα στην περιοχή σας, μερικές από τις ρίζες μπορεί να έχουν μπει στη γραμμή αποχέτευσης. Όταν συμβαίνει αυτό και δεν γίνεται τίποτα γι’ αυτό, οι ρίζες των δέντρων μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην αποχέτευση ή τις σωληνώσεις σας.
 • Προβλήματα σωληνώσεων: Επειδή το χώμα στο οποίο βρίσκονται οι σωλήνες και οι γραμμές αποχέτευσης τείνει να μετατοπίζεται, οι σωλήνες σας μπορεί να καταλήξουν να καταρρεύσουν, να δημιουργηθούν ρωγμές ή να μην ευθυγραμμιστούν ή ακόμα και να σπάσουν.
 • Κάποιο είδος βουλώματος: Αυτό συμβαίνει όταν λίπος, φύλλα ή άλλα αντικείμενα κολλήσουν στους σωλήνες ή τις γραμμές αποχέτευσης, δυσκολεύοντας τη σωστή ροή του νερού.
 • Φθορά ή διάβρωση μεταλλικών σωλήνων: Οι παλαιότεροι σωλήνες και οι γραμμές αποχέτευσης κατασκευάζονται συνήθως με άλλα υλικά εκτός των σωληνώσεων PVC, γεγονός που τους καθιστά επιρρεπείς σε φθορά και διάβρωση, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει την ολοκληρωτική φθορά τους.

 Όλα αυτά τα προβλήματα είναι ενοχλητικά, ειδικά όταν δεν γνωρίζετε ποια από αυτά τα ζητήματα προκαλούν δυσλειτουργία των γραμμών αποχέτευσης. Μόλις αντιμετωπίσετε προβλήματα με τους σωλήνες ή τις γραμμές αποχέτευσης, θα ήταν καλύτερο να μας καλέσετε κι ένας τεχνικός μας θα κάνει έλεγχο για να διαπιστώσει αν απαιτείται επιθεώρηση με κάμερα αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΔΡΩΝ

Στο εσωτερικό των σωληνώσεων κάποιες φορές μπαίνουν ρίζες από δέντρα οι οποίες προκαλούν βουλώματα στους σωλήνες σας. Διαθέτουμε το απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να αφαιρέσουμε και να απομακρύνουμε τις ρίζες μέσα από τους αγωγούς σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα εξαλείψει όλες τις ρίζες δένδρων που εμποδίζουν την ομαλή ροή λυμάτων και νερών στους σωλήνες σας. Είναι μια πολύ συνηθισμένη κατάσταση καθώς οι ουσίες που ρέουν στο εσωτερικό των σωλήνων προσελκύουν τις ρίζες. Αυτές αναπτύσσονται διαρκώς συσσωρεύοντας υλικά με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να φράξει ολοκληρωτικά ο σωλήνας.

Διαθέτουμε τα απαιτούμενα εργαλεία και ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία θα αφαιρέσουν άμεσα τις ρίζες που φράζουν τις σωληνώσεις σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας με το κατάλληλο χειρισμό θα απομακρύνουν τις ρίζες όσο βαθειά και αν είναι. Αφού απομακρύνουμε τις ρίζες μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και καθαρισμό αποχέτευσης που θα κάνει τις σωληνώσεις σας καινούργιες και έτοιμες για ομαλή λειτουργία.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Πραγματοποιούμε άντλησεις υδάτων άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά. Το συνεργείο μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να διαχειριστεί κάθε είδους πλημμύρα ακόμα και στους πιο δυσπρόσιτους χώρους, υπόγεια, ημιυπόγεια, ισόγεια, χώροι στάθμευσης, φρεάτια ασανσέρ.

Είτε από έντονη βροχή ή βρώμικα νερά από υπερχειλίσεις και διαρροές, διάφοροι χώροι από αυτούς που αναφέραμε μπορούν να πλημμυρίσουν. Κάνουμε άντληση υδάτων και έχουμε στην κατοχή μας τις πιο σύγχρονες αντλίες μεγάλης ταχύτητας για κάθε δύσκολη περίπτωση. Η άντληση υδάτων είναι η μόνη λύση ενάντια στα έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Αττικής τα οποία τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά συχνά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Είμαστε στη διάθεσή σας ημέρα και νύχτα.

7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα.

ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΟΝΟΜΑ (απαραίτητο)

  Email

  ΘΕΜΑ

  ΚΕΙΜΕΝΟ