ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Με ένα τηλέφωνο άμεσα κοντά σας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

από

15

ευρώ

Συντηρήσεις αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ. Ασχολούμαστε με αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς σωληνώσεων, συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων, αντλήσεις υδάτων. Έχουμε μεγάλη εμπειρία δεκαετιών και σύγχρονο εξοπλισμό. Αντιμετωπίζουμε τα δυσχερέστερα μπλοκαρίσματα εύκολα και αποτελεσματικά. Παρέχουμε συμβόλαια συντήρησης για ιδιώτες και επαγγελματίες ανάλογα ε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Σε οποιουδήποτε είδους πλημμύρα διενεργούμε άντλησης υδάτων με ταχύτατες αντλίες προσεγγίζοντας τα πιο δύσκολα και δυσπρόσιτα σημεία.

Το τεχνικό μας προσωπικό είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο ώστε να ξέρει πολύ καλά πως να επιλύσει τις προβληματικές καταστάσεις μεγάλης δυσκολίας σε όλο το αποχετευτικό σας δίκτυο. Ξεβουλώνουμε τουαλέτες, κουζίνες, υδρορροές, σιφώνια, φρεάτια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Είμαστε στη διάθεσή σας ημέρα και νύχτα.

7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα.

ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ

Ο μηχανισμός πιεστικού υδροβολής αγωγών είναι η ιδανική μέθοδος για τις αποφράξεις αποχετεύσεων ή την κεντρική γραμμή αποχέτευσης κτιρίων. Τα στερεά σωματίδια ή υλικά στην αποχέτευση αφαιρούνται χρησιμοποιώντας πίδακα νερού εξαιρετικά υψηλής πίεσης. Είναι μια πολύ αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική μέθοδος για να απαλλαγείτε από τυχόν απόβλητα ή λίπη που φράζουν τους σωλήνες σας.

 • Το πιεστικό υδροβολής είναι πολύ ασφαλές.
 • Μειώνει τον κίνδυνο εμπλοκών που μπορεί να βλάψουν έναν σωλήνα.
 • Καθαρίζει αρκετά καλά και αφήνει λεία την επιφάνεια στο εσωτερικό του σωλήνα, αλλά αρκετά απαλά για να μην τον βλάψει. Ο χειρισμός απαιτεί εξειδικευμένο τεχνικό.

Η υδροβολή είναι η πιο οικονομική μέθοδος για την αφαίρεση σοβαρών, πυκνών και επίμονων εμποδίων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν λαμβάνετε υπόψη το κόστος επισκευής που συνεπάγεται ένας σπασμένος σωλήνας.

Η διαδικασία υδροβολής χρησιμοποιεί μια ροή νερού υψηλής πίεσης για την αποτελεσματική απομάκρυνση των μπλοκαρισμάτων και των συσσωρευμένων υπολειμμάτων στους σωλήνες. Με τα χρόνια, η υπηρεσία υδροβολής έχει καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη και φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες σπιτιού μια ισχυρή λύση για τη διατήρηση της ακεραιότητας και της λειτουργικότητας των συστημάτων αποχέτευσης του σπιτιού.

Το μηχάνημα υδροβολής χρησιμοποιεί μια μεγάλη αντλία νερού υπό πίεση συνδεδεμένη σε έναν μακρύ, εύκαμπτο σωλήνα που χρησιμοποιείται στο φρεάτιο ή στους αγωγούς. Στον εύκαμπτο σωλήνα είναι προσαρτημένα ακροφύσια ειδικά σχεδιασμένα για να απομακρύνουν τη βρωμιά, το πουρί, τις ρίζες των δέντρων και το λίπος. Αυτά τα ακροφύσια επιτρέπουν στον χειριστή να προσαρμόζει την πίεση και τη ροή του νερού ανάλογα με την κάθε περίπτωση και παρέχουν υψηλή ικανότητα καθαρισμού σε σύγκριση με τις συμβατικές προσεγγίσεις.

Πριν από την υδροβολή και όταν είναι δυνατόν, χρησιμοποιείται μια μικροσκοπική κάμερα για να αξιολογήσει τη θέση των εμποδίων και να καθοδηγήσει τον τεχνικό στην επιλογή των κατάλληλων ακροφυσίων και της πίεσης του νερού.

Δε συνιστούμε τη χρήση χημικών διότι μπορεί να κάνουν ζημιά στις σωληνώσεις λόγω τοξικών και καυστικών ουσιών. Με τον δικό μας εξοπλισμό δε βλάπτουμε τις σωληνώσεις και τις αποφράζουμε άμεσα χωρίς αναστάτωση στον χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Για να μπορείτε να δείτε μέσα σε σωλήνες και γραμμές αποχέτευσης, μια κάμερα αποχέτευσης υψηλής ανάλυσης στερεώνεται στο άκρο μιας εύκαμπτης ράβδου. Στη συνέχεια, ο ειδικο τεχνικός μας εισάγει τη ράβδο, μαζί με την κάμερα στους σωλήνες για να ελέγξει και να επιθεωρήσει τα προβλήματα.

Η χρήση μιας εύκαμπτης ράβδου επιτρέπει την εύκολη κινητικότητα μέσα σε σωλήνες και γραμμές αποχέτευσης. Ο τεχνικός μας θα μπορεί να δει όλα τα μέρη των σωλήνων και των γραμμών, ακόμη και τις γωνίες. Διαθέτει επίσης φωτισμό για να δώσει καθαρή εικόνα του τι μπορεί να βρεθεί μέσα στους σωλήνες. Οι εικόνες φαίνονται μέσω μιας οθόνης που συνδέεται με την κάμερα.

Οι κάμερες αποχέτευσης χρησιμοποιούνται για τον ακριβή εντοπισμό προβλημάτων στις γραμμές αποχέτευσης και τους σωλήνες σας ή τις αιτίες που τα προκαλεί. Αν και οι κάμερες δεν χρησιμοποιούνται για την επίλυση των αποχετευτικών προβλημάτων, είναι πολύ απαραίτητες γιατί δίνει στους τεχνικούς μας τη δυνατότητα να αποφασίσουν τη σωστή λύση για τη διόρθωση της εκάστοτε ζημιάς. Περαιτέρω, ο ιδιοκτήτης μπορεί να υπολογίσει το κόστος και να επιλέξει την οικονομικότερη μέθοδο.

Οι απλοί αλλά πολύ αποτελεσματικοί έλεγχοι γραμμών αποχέτευσης με τη χρήση εξοπλισμού κάμερας είναι ένας από τους πιο βολικούς τρόπους για να εντοπίσετε με ακρίβεια προβλήματα στις γραμμές και τους σωλήνες αποχέτευσης.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που διαγνώσκουν οι κάμερες αποχέτευσης είναι: 

 • Ρίζες δέντρων: Εάν έχετε πολλά δέντρα στην περιοχή σας, μερικές από τις ρίζες μπορεί να έχουν μπει στη γραμμή αποχέτευσης. Όταν συμβαίνει αυτό και δεν γίνεται τίποτα γι’ αυτό, οι ρίζες των δέντρων μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην αποχέτευση ή τις σωληνώσεις σας.
 • Προβλήματα σωληνώσεων: Επειδή το χώμα στο οποίο βρίσκονται οι σωλήνες και οι γραμμές αποχέτευσης τείνει να μετατοπίζεται, οι σωλήνες σας μπορεί να καταλήξουν να καταρρεύσουν, να δημιουργηθούν ρωγμές ή να μην ευθυγραμμιστούν ή ακόμα και να σπάσουν.
 • Κάποιο είδος βουλώματος: Αυτό συμβαίνει όταν λίπος, φύλλα ή άλλα αντικείμενα κολλήσουν στους σωλήνες ή τις γραμμές αποχέτευσης, δυσκολεύοντας τη σωστή ροή του νερού.
 • Φθορά ή διάβρωση μεταλλικών σωλήνων: Οι παλαιότεροι σωλήνες και οι γραμμές αποχέτευσης κατασκευάζονται συνήθως με άλλα υλικά εκτός των σωληνώσεων PVC, γεγονός που τους καθιστά επιρρεπείς σε φθορά και διάβρωση, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει την ολοκληρωτική φθορά τους.

Τώρα που γνωρίζετε πώς λειτουργεί η επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα, μπορείτε να μας καλέσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να επιλύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους σωλήνες στις γραμμές αποχέτευσης. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε όταν κάνετε επιθεώρηση κάμερας γραμμής αποχέτευσης στο σπίτι σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΔΡΩΝ

Οι ρίζες ευδοκιμούν στη ζεστή, υγρή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά μέσα στους αγωγούς λυμάτων. Η ροή του ζεστού νερού μέσα στις σωληνώσεις προκαλεί τη διαφυγή υδρατμών στο κρύο έδαφος που περιβάλλει τον σωλήνα. Η άκρη των ριζών των δέντρων μπορεί να ανιχνεύσει μικρές διαφορές στα επίπεδα υγρασίας και θρεπτικών συστατικών και τείνει να αναπτύσσεται προς την κατεύθυνση όπου μπορούν να βρεθούν. Όταν φτάσουν σε μια ρωγμή ή άρθρωση στον σωλήνα, οι ρίζες των δέντρων διεισδύουν στο άνοιγμα για να φτάσουν τα θρεπτικά συστατικά και την υγρασία μέσα στο σωλήνα. Αυτό μπορεί να συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, παρόλο που τα δέντρα φαίνεται να είναι αδρανοποιημένα.

Μόλις εισέλθουν στο σωλήνα, οι ρίζες θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται και, αν δεν αφαιρεθούν, μπορεί να γεμίσουν εντελώς τον σωλήνα με πολλαπλές μάζες ρίζας που μοιάζουν με τρίχες. Η μάζα της ρίζας μέσα στο σωλήνα γίνεται μπερδεμένη με γράσο, χαρτί και άλλα υπολείμματα που απορρίπτονται από την κατοικία.

Σημάδια προβλημάτων σωλήνων αποχέτευσης

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θα παρατηρήσει τα πρώτα σημάδια ενός συστήματος αποχέτευσης:

 • Αργή ροή αποστράγγισης των αποχετεύσεων
 • Γάργαροι ήχοι από λεκάνες τουαλέτας αλλά και από νεροχύτη και ντουζιέρες
 • Υγρές περιοχές γύρω από τις αποχετεύσεις δαπέδου μετά την ολοκλήρωση της πλύσης.

Καθώς οι ρίζες συνεχίζουν να αναπτύσσονται διαστέλλονται και ασκούν σημαντική πίεση στη ρωγμή ή την άρθρωση όπου εισήλθαν στον σωλήνα. Η δύναμη που ασκείται από την ανάπτυξη της ρίζας μπορεί να σπάσει τον σωλήνα και να προκαλέσει σημαντικές φθορές. Οι δομικά κατεστραμμένοι σωλήνες ενδέχεται να απαιτούν επισκευή ή αντικατάσταση.

 • Διαθέτουμε το απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να αφαιρέσουμε και να απομακρύνουμε τις ρίζες μέσα από τους αγωγούς σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα εξαλείψει όλες τις ρίζες δένδρων που εμποδίζουν την ομαλή ροή λυμάτων και νερών στους σωλήνες σας.
 • Χρησιμοποιούμε τα απαιτούμενα εργαλεία και ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία θα αφαιρέσουν άμεσα τις ρίζες που φράζουν τις σωληνώσεις σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας με το κατάλληλο χειρισμό θα απομακρύνουν τις ρίζες όσο βαθειά και αν είναι.
 • Αφού απομακρύνουμε τις ρίζες μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και καθαρισμό αποχέτευσης που θα κάνει τις σωληνώσεις σας καινούργιες και έτοιμες για ομαλή λειτουργία.

Μπορεί να προκύψει πλήρης απόφραξη εάν δεν ληφθούν διορθωτικά μέτρα για την αφαίρεση των ριζών. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην αφαίρεση και απομάκρυνση ριζών.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή. Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

Πραγματοποιούμε αντλήσεις υδάτων άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά. Το συνεργείο μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να διαχειριστεί κάθε είδους πλημμύρα ακόμα και στους πιο δυσπρόσιτους χώρους, υπόγεια, ημιυπόγεια, ισόγεια, χώροι στάθμευσης, φρεάτια ασανσέρ. Κάνουμε άντληση υδάτων και έχουμε στην κατοχή μας τις πιο σύγχρονες αντλίες μεγάλης ταχύτητας για κάθε δύσκολη περίπτωση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Είμαστε στη διάθεσή σας ημέρα και νύχτα.

7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα.

ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΟΝΟΜΑ (απαραίτητο)

  Email

  ΘΕΜΑ

  ΚΕΙΜΕΝΟ