ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Με ένα τηλέφωνο άμεσα κοντά σας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

από

15

ευρώ

Συντηρήσεις αποχετεύσεων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ. Ασχολούμαστε με αποφράξεις σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο κατοικιών, πολυκατοικιών, δημόσιων και ιδιωτικών εγκαταστάσεων. Δεν υπάρχει πρόβλημα της αποχέτευσης που να μην μπορούμε να λύσουμε. Αυτό οφείλεται στην πείρα και την τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια. Είτε βρίσκεστε σε πολυκατοικία, στον χώρο του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας, προσφέρουμε πακέτα τακτικής και προληπτικής συντήρησης για συστήματα αποχέτευσης όλων των τύπων. Διαθέτουμε μηχάνημα άντλησης υδάτων με το οποίο μπορούμε να επέμβουμε σε οποιοδήποτε χώρο και στα πιο δύσκολα σημεία.

Σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς εκεί που δεν το περιμένετε θα εμφανιστεί το φράξιμο, είμαστε διαθέσιμοι άμεσα να στείλουμε συνεργεία τεχνικών, εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο επτά ημέρες την εβδομάδα. Πέρα από εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας διαθέτουμε και κατάλληλα εκπαιδευμένους τεχνικούς οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως να τον χρησιμοποιήσουν σε καταστάσεις μεγάλης δυσκολίας στις αποχετευτικές γραμμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Είμαστε στη διάθεσή σας ημέρα και νύχτα.

7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα και Πάσχα.

ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ

Οι σωλήνες της αποχέτευσης φράζουν από διάφορα αντικείμενα και σταματάνε την ροή των λυμάτων και των νερών. Για αυτό τον λόγο χρησιμοποιούμε πιεστικό μηχάνημα απόφραξης. Συγκεκριμένα γιατί είναι από τους πιο ασφαλής και ταυτόχρονα αποτελεσματικούς τρόπους να απομακρυνθούν διάφορα σκουπίδια που δημιουργούν το βούλωμα.

Επίσης, χρησιμοποιούμε ανάλογα με την περίπτωση και ηλεκτρομηχανικές ατσαλίνες οι οποίες μπορούν να διασπάσουν φραξίματα από πολύ σκληρά υλικά.

Όσο πιο γρήγορα εντοπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μας καλείτε άμεσα για να γλιτώσετε παραπάνω έξοδα από μεγαλύτερη ζημιά. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας θα εκτιμήσουν το πρόβλημα και θα εφαρμόσουν τις κατάλληλες μεθόδους για την κάθε περίπτωση. Τα μηχανήματα μας είναι ο ορισμός της τελευταίας τεχνολογίας και χρησιμοποιούντε άψογα από το προσωπικό μας το οποίο θα λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Δε συνιστούμε τη χρήση χημικών διότι μπορεί να κάνουν ζημιά στις σωληνώσεις λόγω τοξικών και καυστικών ουσιών. Με τον δικό μας εξοπλισμό δε βλάπτουμε τις σωληνώσεις και τις αποφράζουμε άμεσα χωρίς αναστάτωση στον χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η κάμερα μας επιτρέπει να καταλάβουμε ακριβώς την αιτία του φραξίματος ελέγχοντας με λεπτομέρεια το αποχετευτικό σύστημα και τους σωλήνες αποστράγγισης για να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Η κάμερα χειρίζεται από επαγγελματία τεχνικό ο οποίος εντοπίζει τις ζημιές και φθορές των σωλήνων εσωτερικά. Κάποιες από αυτές τις ζημιές δημιουργούνται σε αρκετά βαθιά σημεία των σωληνώσεων και χρειάζεται εξονυχιστική έρευνα για την αιτία αυτών. Με τον χρόνο που περνάει και τους γεωλογικούς παράγοντες του περιβάλλοντος μπορεί να προκληθεί καταστροφή στους αγωγούς. Μπορεί απλά να μετατοπιστεί το έδαφος και να δημιουργηθούν ρωγμές και σπασίματα. Το αν είναι φραγή, σπάσιμο ή βλάβη το προσδιορίζει η κάμερα αποχέτευσης και οι τεχνικοί μπορούν με σιγουριά να σας αναφέρουν τη ζημιά και το κόστος πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε δαπανηρή εργασία.

Μπορεί και «τρίτοι» να έχουν επηρεάσει το δικό σας σύστημα αποχέτευσης από δικές τους προηγούμενες εργασίες, κάτι το οποίο μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα με την κάμερα έλεγχου αποχέτευσης. Εάν υπάρχουν διαφωνίες για την πρόκληση της βλάβης, η κάμερα αποτελεί αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο λόγω ύπαρξης του ψηφιακού αρχείου το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί σε USB. Σε περίπτωση αγοράς ακινήτου για την τρέχουσα αποχετευτική κατάσταση του ακινήτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υλικό της κάμερας. Το ίδιο ισχύει και για τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Τι είναι κάμερα απόφραξης

Η κάμερα αποχέτευσης ή κάμερα απόφραξης, όπως την αποκαλεί ο περισσότερος κόσμος, παρομοιάζεται με “φίδι” διότι είναι προσκολλημένη πάνω σε ένα εύκαμπτο, σκληρό και ευέλικτο καλώδιο μεγάλου μήκους. Ο επαγγελματίας τεχνικός μας χρησιμοποιεί αυτό καλώδιο για να βρει το ακριβές σημείο που μπορεί να έχει φράξει. Οι σωλήνες έχουν διαφόρων ειδών στροφές στη γραμμή του αποχετευτικού δικτύου και το καλώδιο αυτό έχει την ικανότητα να λυγίζει με όλους τους πιθανούς τρόπους ώστε να μπορεί να ελιχθεί σε ολόκληρο το εσωτερικό των σωλήνων. Σε πραγματικό χρόνο το προσωπικό μας επιβλέπει τα πλάνα της κάμερας και βγάζει απευθείας συμπέρασμα για το είδος του προβλήματος.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω μπορείτε να παραλάβετε την καταγραφή της κάμερας σε USB. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μας ενημερώσετε πριν ξεκινήσουν οι εργασίες της κάμερας. Επίσης, δε χρειάζεται πλέον να αφήνετε στην τύχη τις σωληνώσεις σας από τη στιγμή που θα έχει χρησιμοποιηθεί η κάμερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΔΡΩΝ

Στο εσωτερικό της αποχέτευσης συνήθως εισχωρούν ρίζες από δέντρα και δημιουργούν ζημιές στους σωλήνες σας. Έχουμε τον κατάλληλο ριζοκοπτικό εξοπλισμό ώστε να σας απαλλάξουμε από αυτό το πρόβλημα. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αφαιρέσουν όλες τις ρίζες δένδρων που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των σωληνώσεών σας. Είναι μια πολύ πιθανή αιτία φραξίματος καθώς το νερό και τα θρεπτικά συστατικά που ρέουν στο εσωτερικό των σωλήνων ελκύουν τις ρίζες. Αυτές δε σταματάνε να αναπτύσσονται σχηματίζοντας τελικά μια μάζα η οποία λειτουργεί ως φράγμα των διερχόμενων σωματιδίων με αποτέλεσμα να φράζει εντελώς ο σωλήνας.

Οι υπόγειοι σωλήνες συνήθως φράζουν από τις ρίζες των δένδρων. Διαθέτουμε τα απαιτούμενα εργαλεία με τον κατάλληλο χειρισμό από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας για να απομακρύνουν τις ρίζες. Μιλάμε για ριζοκοπτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία δεν πρόκειται να δημιουργήσουν αναστάτωση στον κήπο σας και θα αφαιρέσουν άμεσα τις ρίζες που φράζουν τις σωληνώσεις σας. Αφού απομακρύνουμε τις ρίζες μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και καθαρισμό αποχέτευσης που θα κάνει τις σωληνώσεις σας καινούργιες και έτοιμες για ομαλή λειτουργία.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Σας προσφέρουμε άντληση υδάτων σε οποιοδήποτε χώρο ανεξάρτητα δυσκολίας, οικονομικά και αποτελεσματικά.Το συνεργείο μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να διαχειριστεί κάθε είδους πλημμύρα σε όλους τους χώρους. Συνηθισμένοι χώροι που πλημμυρίζουν είναι υπόγεια, ημιυπόγεια, ισόγεια, χώροι στάθμευσης και φρεάτια ασανσέρ.

Είτε από έντονη βροχή ή βρώμικα νερά από υπερχειλίσεις και διαρροές, διάφοροι χώροι από αυτούς που αναφέραμε μπορούν να πλημμυρίσουν. Κάνουμε άντληση υδάτων και έχουμε στην κατοχή μας τις πιο σύγχρονες αντλίες μεγάλης ταχύτητας για κάθε δύσκολη περίπτωση. Η άντληση υδάτων είναι η μόνη λύση ενάντια στα έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Αττικής τα οποία τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά συχνά.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΟΝΟΜΑ (απαραίτητο)

    Email

    ΘΕΜΑ

    ΚΕΙΜΕΝΟ